HAVFRUEN

A seafood bistro

Første servering

La Perle Blanche østers - cocktailsauce/karse og estragonolie. 

Hertil syltede skalotteløg som tilbehør

Vin: Andres Jacquart, Champagne

 

-

 

Anden servering

Jomfruhummertartar – fennikelsalat, rugbrødscrutoner

Vin: El Gordo del Circo, Verdejo

 

-

 

Tredje servering

Stegt kammusling - jomfruhummerbisque, æbler og peanuts

Vin: Kung Fu Girl, Charles Smith, Riesling

 

-

 

Fjerde servering

Havtaske - pommes anna, spinat, pancetta, safron sauce, skaldyrsglace

Vin: Louis Peré & Fils, Chablis eller Hitching Post, Hometown Pinot Noir

 

-

 

Femte servering

Champagnesorbet

 

-

 

Sjette servering

Chokoladefondant – vaniljeis, passionsfrugtcoulis

Vin: Mas Amiel, Muscat Rivesaltes

 

-

 

Syvende servering

Kransekage

Vin: Bohigas Cava, Brut

 

Ved midnat samles vi ude foran restauranten for at nyde fyrværkeriet

fra Kongens Nytorv med et glas bobler, imens vi ønsker nytåret velkommen. Klokken 00:30 lukker vi restauranten.

DET PRAKTISKE

 

 

Aftenen starter kl. 18:30 med velkomstpunch og slutter kl. 00:30 hvor​ restauranten lukker.

Pris pr. person:  1495,-